Metal sheet

  • Sheet metal

    Metal sheet

    P&Q ora duwe pabrik sheet metal, nanging bisa uga nyedhiyakake bagean saka sheet metal miturut kebutuhan pelanggan. Ukuran cilik nganti gedhe, utamane kanggo aplikasi lampu lan mebel dalan.