Pabrik

  • Die casting

    Cast casting

    Die casting minangka proses manufaktur sing efisien lan ekonomis. Iki digunakake kanggo ngasilake bagean logam kompleks kanthi geometris sing dibentuk kanthi cetakan sing bisa digunakake maneh, sing diarani mati. Pati kasebut umume nawakake umur kerja sing dawa, lan bisa ngasilake komponen sing apik kanggo visual.

    Proses die casting kalebu panggunaan tungku, logam cair, mesin die casting lan die sing wis digawe kanthi khusus kanggo bagean kasebut. Logam kasebut dilebur ing tungku banjur mesin casting sing nyuntikake logam kasebut menyang ing dies.

  • Plastic injection

    Injeksi plastik

    P&Q ora duwe pabrik injeksi plastik, nanging bisa uga nyedhiyakake bagean saka logam sheet miturut kebutuhan pelanggan. Bagian injeksi plastik P&Q, ukuran cilik nganti gedhe, utamane kanggo aplikasi lampu lan mebel dalan.

  • Sheet metal

    Metal sheet

    P&Q ora duwe pabrik sheet metal, nanging bisa uga nyedhiyakake bagean saka sheet metal miturut kebutuhan pelanggan. Ukuran cilik nganti gedhe, utamane kanggo aplikasi lampu lan mebel dalan.

  • Assembly of finished products and semi-finished products

    Majelis produk rampung lan produk setengah jadi

    Pabrik majelis P&Q duweke perusahaan ing Haining, Zhejiang, China. Ora kurang saka 6000 m2.
    Produksi kasebut dioperasikake ing manajemen mutu ISO9001. Lan kantor lan pabrik dikelola ing sistem ERP wiwit taun 2019.