Lampu conveyor tambang

Lampu conveyor tambang

Katrangan singkat:

Lampu conveyor asli sing bisa dipercaya, wis kabukten lapangan.

Freelander dirancang kanggo nyedhiyakake cara sing paling hemat energi kanggo nyinari conveyor industri lan dalan, sing bisa ngirim minimal 30 lux kanthi rata-rata 80 lux nalika jarak 12m kanthi jarak instalasi khas 2,7m lan Miring 5 derajat. Ngunggahake kinerja lan efisiensi kanggo lampu industri lan lampu jalan.

Desain unibody sing kuat uga entheng lan serbaguna kanthi fleksibilitas supaya pas karo instalasi instalasi spigot standar industri. Sensor Awan internal sing opsional bakal ngoper kanthi otomatis antarane mode awan lan wengi kanggo nyuda konsumsi daya kanthi substansial. Kasedhiya uga Amber Margasatwa / Penyu.


Detail Produk

Tag Produk

Cepet Spesifikasi

Freelander, 48W verison darurat, IP66, dia. Perlengkapan pemasangan spigot 34mm kanthi driver integral lan sistem mikro-optik. Disedhiyakake nganggo kabel catu daya lan proteksi sirkuit internal. Pilih awak aluminium LM6 utawa 316 versi awak stainless steel. CE ROHS ETL disertifikasi. Nganti jarak 12m.

KUNCI FITUR

Lampu seragam sing berkualitas. Kasedhiya macem-macem optik

Desain awak padhet

Beda karo lampu konveyor konvensional Freelander dirancang kanggo nahan planggaran terus-terusan.

Tahan geter

Pengaruh / Bukti Shock

 

Tahan kimia

Tekanan Dhuwur Bisa dicuci

Ora kena pengaruh variasi suhu sing parah

Rating IP lan pengaruh sing dhuwur

Pilihan kanggo sensor cahya dina sing wis dibangun

Macem-macem pilihan CCT kalebu amber liar utawa satwa

Applikation

Dirancang kanggo madhangi infrastruktur sing aman kayata konveyor, dalan, lan platform ing tambang, stasiun listrik, dermaga, pabrik gula, lan pabrik industri umum.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk