Injeksi plastik

  • Plastic injection

    Injeksi plastik

    P&Q ora duwe pabrik injeksi plastik, nanging bisa uga nyedhiyakake bagean saka logam sheet miturut kebutuhan pelanggan. Bagian injeksi plastik P&Q, ukuran cilik nganti gedhe, utamane kanggo aplikasi lampu lan mebel dalan.