Injeksi plastik

Injeksi plastik

Katrangan singkat:

P&Q ora duwe pabrik injeksi plastik, nanging bisa uga nyedhiyakake bagean saka logam sheet miturut kebutuhan pelanggan. Bagian injeksi plastik P&Q, ukuran cilik nganti gedhe, utamane kanggo aplikasi lampu lan mebel dalan.


Detail Produk

Tag Produk

Injeksi plastik cetakan

Injeksi Plastik lan cetakan reaksi saka komponen komoditas lan spesifikasi dhuwur kanggo macem-macem sektor industri ing saindenging jagad.

Injeksi cetakan

Mesin penjepit nganti 860 ton

 PA, PPS, PMMA, PET, PBT, PA12, LCP

Piranti pemroses tambahan tambahan

Spesifikasi dhuwur. polimer teknik

Nganti ukuran nembak 4000cc

Polimer modifikasi Kevlar, kaca, PTFE.

Umume polimer

ABS, PVC, POM, HDPE, LDPE.

PP, PS, HIPS, PC, TPU.

Elastomeres termoplastik liyane.

Reaksi lan cetakan komposit

Kulit integral kaku

Sel mbukak alus

Poliester

Opo iku injeksi plastik

Cetakan injeksi (Ejaan AS: cetakan injeksi) minangka proses manufaktur kanggo ngasilake Cetakan injeksi nggunakake ram utawa plunger tipe sekrup kanggo meksa bahan plastik cair ... Cetakan injeksi kalebu injeksi tekanan tinggi bahan baku dadi cetakan, sing bentuk polimer menyang formulir sing dipengini.

Cetakan injeksi plastik minangka proses umum sing digunakake kanggo nggawe komponen plastik sing digunakake dening macem-macem industri.

Iki minangka proses produksi sing cepet, sing ngidini produksi jumlah produk plastik sing padha ing jangka wektu sing cendhak.

Kualitas bahan plastik kanthi kinerja dhuwur sing bisa nolak ing suhu dhuwur yaiku ngganti logam sing biasane digunakake ing produksi plastik.

Cetakan injeksi plastik minangka proses sing digunakake banget ing produksi komponen plastik kanggo industri medis, aerospace, mobil lan dolanan.

Kepiye cara nyetak injeksi plastik kanthi nyata?

Plastik (ing bentuk pelet utawa bentuk) dilebur ing njero mesin sing digunakake kanggo cetakan injeksi lan banjur disuntik menyang cetakan kanthi tekanan dhuwur.

Produk gambar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk