Warta

Warta

  • Perkakas

    Ing P&Q, kita ngerti manawa alat sing dirancang kanthi apik, ngasilake produk sing berkualitas, panggunaan materi sing efisien lan umur alat sing luwih dawa. Kajaba iku, program pangopènan alat proaktif P & Q njamin kinerja, linuwih, lan umur dawa sing optimal. Nalika kom ...
    Waca liyane
  • Studi kasus P&Q

    Solusi P&Q ● Tambah tulang rusuk penguat 4mm 3mm ing sisih ndhuwur (Ora Ana # 1,2), Iga penguat 6 pcs 2.5x3mm lan cincin penguat 2 pcs ing botol ...
    Waca liyane
  • Pabrik Lampu LED LED Lampu LUG

    POWERLUG LED minangka lampu sorot LED luar ruangan, uga barang sing diwenehake, dirancang kanggo madhangi macem-macem obyek arsitektur uga papan sing mbukak lan tertutup, kayata fasilitas olahraga lan taman mobil. Konstruksi ergonomis luminaire ...
    Waca liyane
  • Fitur Partner Lampu kalebu P&Q Manufaktur Lampu

    Produksi cepet dening P&Q Lighting ngidini pabrikan, LUG Light Factory Sp. z oo, kanggo nampilake produk pencahayaan anyar ing Pameran bangunan + cahya 2018 ing Frankfurt. Kanthi operasi sing dununge ing ...
    Waca liyane