Cahya Bukti Cahya / Cahya Bukti Vandal

Cahya Bukti Cahya / Cahya Bukti Vandal

Katrangan singkat:

Awak casting, Hummer LED PRORobust LED tahan cuaca luminaire kanggo tahan korosi utawa lingkungan rawan vandal.

Rangkep cuaca anti Hummer sing dirancang lan dirakit duwe sejarah sing wis kabukten lan dipercaya dadi angel kanggo kabeh level industri lan area umum kalebu fasilitas transportasi, sekolah, industri abot, lan area vandalisme sing dhuwur. Gear control wis dirancang ulang supaya disederhanakake, efisien banget, lan serbaguna nganggo Teknologi Lumen Select,


Detail Produk

Tag Produk

Hummer - Vandal luminaire LED tahan

- Tekanan die-cast bahan aluminium laut kanthi bahan Mitsubishi anti-UV PC

- 24W 600mm dawa, 48W, 1200mm dawa lan 72W 1500mm dawa

- Papan LED sing efisien energi sing integral elektronik lan lensa sing nyebar

- Lengkap karo sekrup keamanan, tray gir sing bisa dicopot lan siji gasket siji

 

- IP66

- IK10

- Akses saluran dobel

- Umur lampu 50.000 jam @ L70

- Suhu sekitar, -25 derajat C nganti 40 derajat C

- Versi darurat kasedhiya

Applikation

Fasilitas koreksi, platform sepur, terowongan, lubang perawatan, sekolah, fasilitas umum, lapangan transportasi, taman mobil, Penjara, lsp.

Priksa bukti vandal tes kanthi klik video ing ngisor iki:

Batene sing paling ora bisa rusak luminaire kasedhiya ing pasar.

Dirancang khusus kanggo kahanan industri sing angel, Hummer siyap tahan bebaya sing ana ing sawijining situs. Pas sing kuat iki nduweni seri aluminium serap bubuk 6000 seri, teknologi enkapsulasi poliuretan, perlindungan lonjakan input lengkap lan peringkat IP66 lan IK10 sing dhuwur. Efek parah, penetrasi banyu / bledug, suhu panas lan serangga - ora ana sing ngganggu kinerja Hummer sing bisa dipercaya.

Hummer bisa nyediakake tenaga luar biasa 72W kanthi voltase input 230VAC, Hummer nawakake cahya berkualitas tinggi tanpa gangguan, konsumsi energi efisien, Indeks Rendering Warna dhuwur lan ora ana efek stroboskopik.
Hummer ora mung nggunakake warisan luminaire bathi P&Q LED - luwih saka iku.

Produk gambar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita