Babagan Kita

Babagan Kita

Shanghai P&Q Lighting Co., Ltd.

Babagan Kita

Kumpeni Profil

Sapa Kita?

Shanghai P&Q Lighting Co., Ltd. sing didegaké ing taun 2005 minangka pabrikan cahya profesional ing casting, injeksi plastik, lan logam lembaran.

Ngembang saka sing cilik dadi sing luwih gedhe kanthi pabrik die-casting lan pabrik ing Henting kanthi langkah demi langkah. Mesin casting mati saka 200 ton ~ 800 ton. Kita terus-terusan nandur modal ing peralatan anyar supaya bisa sukses ngadhepi tantangan perbaikan terus-terusan, lan mesthi menehi solusi sing paling cocog kanggo saben kabutuhan ing para pelanggan.

P&Q ora duwe injeksi plastik lan pabrik sheet metal, nanging bisa uga nyedhiyakake injeksi plastik lan metal sheet miturut kebutuhan pelanggan.

Lan amarga telung prinsip dhasar sing kita lakoni ing taun-taun kasebut profesional kanggo lampu, kejujuran kanggo klien, lan tanggung jawab kanggo awake dhewe. Amarga iki, kita kanthi bertahap entuk kapercayan para klien lan wis nggawe kerjasama jangka panjang sing nyenengake lan sawetara perusahaan internasional sing misuwur ing saindenging jagad, kayata Braums Australia, Pierlite, Grup Lampu Gerard, SYLVANIA, Lampu LENA, Pabrik Cahaya LUG lsp.

Sapa Kita?

Napa Pilih kita?

 Piranti Pabrik Hi-Tech

Peralatan manufaktur inti kita diimpor langsung saka Taiwan.

 Kekuwatan R&D Kuat

Insinyur sing duwe pengalaman bisa mbantu ngatasi macem-macem masalah sajrone desain lan tahap produksi.

 Kontrol Kualitas sing Ketat

Produk sing diproduksi ing P&Q ISO9001 pabrik terakreditasi proses kontrol kualitas ketat sing ketat kanggo memenuhi standar Amerika, Australia lan Eropa. 

Déwan P&Q Pabrik

Pangembangan Sejarah

2005

Lampu P&Q didegake dening Frank Ji, pabrik sing ana ing Songjiang, Shanghai

2007

P&Q kerja sama karo pabrikan pencahayaan paling gedhe ing Gerard Lighting Group.

2011

Lokakarya casting P&Q mati digawe Pabrik bersertifikat ISO9001.

2017

P&Q die casting lan pabrik perakitan pindhah menyang Haining, Zhejiang,

2018

Produksi & manajemen wiwitan P&Q adhedhasar sistem ERP.

Finishing

1

Mati Nglereni

Kita ahli ing desain alat motong mati kanggo nglereni lan mbentuk bagean kasebut. Piranti kasebut nambah keseragaman lan ngidini entuk syarat dimensi tanpa mbutuhake operasi mesin ekstra.

2

Rampung Lumahing

Pangobatan permukaan khusus miturut syarat lan proses sabanjure.
Kamar polesan sing apik kanthi geter kasar lan fasilitas blasting shot ball bisa nggayuh kualitas permukaan sing paling dhuwur.

3

Rampung Liyane

P&Q ngatur operasi finish khusus sing dijaluk liyane
 (nutupi, polesan, lsp.), kanthi garansi kanthi kualitas lan asil pungkasan.

Cilik Presentasi

Sawetara Klien Kita

Pakaryan Apik tenan sing Diwenehake Tim Kita Kanggo Klien!

Exhibition

Kumpeni Sertifikat