Cast casting

Cast casting

Katrangan singkat:

Die casting minangka proses manufaktur sing efisien lan ekonomis. Iki digunakake kanggo ngasilake bagean logam kompleks kanthi geometris sing dibentuk kanthi cetakan sing bisa digunakake maneh, sing diarani mati. Pati kasebut umume nawakake umur kerja sing dawa, lan bisa ngasilake komponen sing apik kanggo visual.

Proses die casting kalebu panggunaan tungku, logam cair, mesin die casting lan die sing wis digawe kanthi khusus kanggo bagean kasebut. Logam kasebut dilebur ing tungku banjur mesin casting sing nyuntikake logam kasebut menyang ing dies.


Detail Produk

Tag Produk

Cekak  Katrangan

Pabrik casting casting duweke P & Q ana ing Henting, Zhejiang, China.

 Kita minangka produsen casting mati aluminium bersertifikat ISO 9001: 2015 sing spesialisasine ing layanan casting casting kanggo industri lan perusahaan terkemuka ing donya.

Produk Katrangan

Mesin casting mati saka 200 ton ~ 800 ton. Kita terus-terusan nandur modal ing peralatan anyar supaya bisa sukses ngadhepi tantangan perbaikan terus-terusan lan mesthi menehi solusi sing paling cocog kanggo saben kabutuhan para pelanggan.

Kita spesialis ing kelompok medium amarga pengalaman pangowahan cepet perkakas. Kita bisa menehi solusi kanggo nutupi kabutuhan sing fleksibel. Kapasitas leleh nganti 2000 Kg / jam. Ora masalah kanggo nggarap macem-macem campuran sekaligus.

P&Q ngatur kabeh rantai regane produktif sing ngidini kita nyedhiyakake komponen sing wis rampung kanggo para pelanggan, siap dilebokake karo produk pungkasan.

Wiwit taun 2005 P&Q nggabungake alat lan filsafat Manufaktur Lean supaya bisa terus dandan ing proses lan asil.

Keuntungan Saka  Die Casting

Cast casting bisa ngasilake bagean logam kanthi bentuk kompleks lan nindakake kanthi toleransi luwih cedhak tinimbang proses produksi massal liyane.

Hasil casting mati utamane tingkat produksi sing dhuwur, kanthi bagean sing mbutuhake mesin utawa ora.

Cast casting nyebabake bagean sing awet, stabil kanthi dimensi, lan nggambarake rasa lan tampilan kualitas.

Bagean sing wis die casting luwih kuwat tinimbang cetakan injeksi plastik, sing menehi presisi dimensi sing padha. Casting tembok luwih kuwat lan luwih entheng tinimbang proses casting liyane.

Cast casting nduweni akurasi dhuwur lan reproduksi desain kanthi macem-macem kerumitan lan level detail.

Umume, casting casting nyebabake nyuda biaya saka siji proses mungsuh proses sing mbutuhake sawetara langkah produksi sing beda. Iki uga bisa ngirit dhuwit kanthi nyuda bahan sampah lan sisa.

Cast casting biasane nyebabake tingkat produksi utawa kecepatan luwih cepet.

Produk gambar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk