Majelis produk rampung lan produk setengah jadi

Majelis produk rampung lan produk setengah jadi

Katrangan singkat:

Pabrik majelis P&Q duweke perusahaan ing Haining, Zhejiang, China. Ora kurang saka 6000 m2.
Produksi kasebut dioperasikake ing manajemen mutu ISO9001. Lan kantor lan pabrik dikelola ing sistem ERP wiwit taun 2019.


Detail Produk

Tag Produk

Cekak Katrangan

 Pabrik majelis P&Q duweke perusahaan ing Haining, Zhejiang, China. Ora kurang saka 6000 m2.

Produksi kasebut dioperasikake ing manajemen mutu ISO9001. Lan kantor lan pabrik dikelola ing sistem ERP wiwit taun 2019.

 Pabrik perakitan P&Q pindhah menyang Haining saka Songjiang, Shanghai. Mung 1,5 jam nyopir kantor P&Q Shanghai. Wiwitane pabrik perakitan iki duwe tujuan kanggo ngrampungake kabeh perakitan lampu LED lan mateni komponen semi casting. Lokakarya kita bisa mbantu kita ngontrol kabeh proses majelis, lan nggawe wektu.

Alamat rinci kaya ing ngisor iki:

Gedung No. 11 • No. 8 Haining Avenue • HAINING, JIAXING • 314400 China

Produk katrangan

Minangka bagéan saka layanan rantai pasokan ujung-ke-ujung sing ditawakake kanggo pabrikan, P&Q bisa nindakake macem-macem majelis, wiwit majelis rong komponen nganti majelis kompleks. Proses jaminan kualitas wis digawe kanggo mesthekake kualitas sing cocog kanggo saben majelis.

P&Q nyedhiyakake pabrikan lan rakitan sing dikembangake kanthi khusus kanggo memenuhi spesifikasi lan toleransi individu kanggo saben bagean lan saben pelanggan. Pelanggan gumantung ing P&Q kanggo nemtokake proses manufaktur lan perakitan sing paling efisien, lan banjur ngasilake komponen lan ngatur kabeh proses rantai pasokan, kalebu manajemen inventaris. Asile pungkasan? Pabrikan lan majelis kualitas tinggi.

Assemblies

Minangka bagéan saka layanan rantai pasokan ujung-ke-ujung sing ditawakake kanggo pabrikan, P&Q bisa nindakake macem-macem majelis, wiwit majelis rong komponen nganti majelis kompleks. Proses jaminan kualitas wis digawe kanggo mesthekake kualitas sing cocog kanggo saben majelis.

P&Q nyedhiyakake pabrikan lan rakitan sing dikembangake kanthi khusus kanggo memenuhi spesifikasi lan toleransi individu kanggo saben bagean lan saben pelanggan. Pelanggan gumantung ing P&Q kanggo nemtokake proses manufaktur lan perakitan sing paling efisien, lan banjur ngasilake komponen lan ngatur kabeh proses rantai pasokan, kalebu manajemen inventaris. Asile pungkasan? Pabrikan lan majelis kualitas tinggi.

Kaluwihan saka Majelis Pabrik

● bagean dikirim siap digunakake

● Tambah efisiensi pabrikan

● kaping timbal ngisor

● Ngirit wektu lan dhuwit

● Majelis sing sederhana utawa kompleks

Bahan sing digunakake kanggo Majelis

Aluminium

Kuningan

Tembaga

Magnesium

Seng

Baja Karbon

Wesi mulur

Baja tahan karat

Wesi Abu-abu

Logam Powered

Plastik

Busa Polyurethane

Karet

Majelis, pengepakan & nyerah

Kaya sing wis kabukten karo standar sing kita lakoni; ISO 9001, P&Q bakal nglumpukake, ngemas, ngirim lan ngatur komponen lengkap utawa subassemble kanthi standar paling dhuwur. Kita mesthekake produk dikirim menyang garis produksi kanthi persis karo cara lan wektu sing sampeyan butuhake.

Majelis

Manajemen sub-pasokan

Kemasan

Ngirim

Produk gambar

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk