Cast casting

  • Die casting

    Cast casting

    Die casting minangka proses manufaktur sing efisien lan ekonomis. Iki digunakake kanggo ngasilake bagean logam kompleks kanthi geometris sing dibentuk kanthi cetakan sing bisa digunakake maneh, sing diarani mati. Pati kasebut umume nawakake umur kerja sing dawa, lan bisa ngasilake komponen sing apik kanggo visual.

    Proses die casting kalebu panggunaan tungku, logam cair, mesin die casting lan die sing wis digawe kanthi khusus kanggo bagean kasebut. Logam kasebut dilebur ing tungku banjur mesin casting sing nyuntikake logam kasebut menyang ing dies.