Lampu Jalan LED-PQSL003

Lampu Jalan LED-PQSL003

Katrangan singkat:

Daya: 80W, 150W

Ukuran Produk (mm):

634 × 263 × 102

762 × 322 × 107

Spesifikasi Umum:

1. AC100-240V 50-60Hz

2. Kripik CREE> 100lm / w

3. 3000-6500K CRI: Ra> 75

4. Aluminium casting mati 5. Umur:> 50.000jam

Supir meanwell



Detail Produk

Tag Produk

Produk Rincian

Iki panjelasan LED Street Light-PQSL003

golf 3

Lampu Jalan LED

golf 2

Lampu Jalan LED

1

Lampu Jalan LED

Features

● Desain Unik Nggunakake Mod Source Led Modular Kanthi Kripik Led Efisiensi Tinggi

● Rangkep Paket Lumen lan Distribusi Cahaya

● Driver Integral Kanthi Kontrol Suhu Otomatis Kanggo Nyegah Pemanasan ing Lingkungan sekitar sing Dhuwur

● Desain Low Profile Nyuda Resistensi Angin Lan Maksimalake Disipasi Panas Kanggo Kinerja Optimal

● Die-Cast, Omah Aluminium Tembaga Kurang Kanthi Rampung Powder Polyester, Tahan Korosi lan Lingkungan Uyah

● Braket Mounting Unik Bisa Posisi Kanggo Pos Utawa Lengan Kanthi Dia. 48-60mm

● Fitur Instalasi Klebu Keamanan Cut-Off Switch, Konektor Listrik Ip66 Cepet, Klasifikasi Listrik Kelas Ii Mung.

● Pilihan Kontrol, Dimming, Fungsi Tengah Wengi Kasedhiya.

Golf Ⅰ Dhaptar bagean

1. Aluminium Gear Box Cover × 1

2. Awak Aluminium × 1

3. Plat Penutup Kothak Aluminium × 1

4. Bracket Pemasangan Sudut Variabel × 1

5. Refleksi × 1

6. Gasket Karet Silikon × 1

7. Kaca Tempered × 1

8. Tutup Awak × 1 9. lensa × 1 

CE BCTC-2011009558-SZJR
BCTC-2011009559-SZJR 
IP65 BCTC-2011009792-SZJR

Produk Cepet Informasi

Versi Dim (Mm) Massa (Kg)
80W LED 634 × 263 × 102 5.7
150W LED 762 × 322 × 107 8.2

Instalasi Pitunjuk

Instruksi Instalasi Utawa Majelis
Waca Instruksi Instalasi Iki Kanthi Ati-ati Sadurunge Nginstal Utawa Ngramut Iki
Piranti Pandhuan Iki lan Peraturan Daerah (Yen Bisa Diterapake), dening Listrik lan Otoritas Resmi. Penting - Produk kasebut kudu dijaga lan dioperasikake Selaras karo pandhuan Pabrikan, Gagal Nindakake Bisa ngrusak Produk lan Layanan. Disaranake Banget Supaya Cathetan Penting Iki Disampaikan menyang Pamilik Lan Utawa Operator Instalasi Nalika Komisi Situs. Praktik Apik Ora Rekomendasi Panganggone Produk 24/7 Tanpa Aplikasi interval Siklus Ngalih sing Cocog. P&Q Ora tanggung jawab kanggo Produk Apa wae sing Ora Dijaga Selaras karo Prosedur sing Disaranake. Kabeh Produk Kudu Dibersihake Sak tenane Kanthi Reguler Kanggo Mesthekake Kinerja Optik, Bebarengan karo Integritas Listrik, Mekanik Lan Struktural Kaya Dirancang, Dijaga Sajrone Urip Layanan Produk.
"Konsultasi karo Listrik sing Kualifikasi Kanggo Mesthekake Konduktor Sirkuit Cabang"

Produk Spesifikasi

GOLF GOLF
Rating Ip Ip65 Ip65
Tegangan Nominal Ac180-240v  Ac180-240v
Saiki Line 2,65A 4.2A

Stonesu

Sadurunge Produk Instalasi Bakal Disimpen Kanthi Kondisi Adhem lan Garing.

Instalasi Gambar

LED Street light installation-01

Pengepakan Informasi

1. Tutup Umpluk

2. Foam Diiseni Ngisor

3. Golf Ⅰ: 680 × 300 × 140mm Carton    
    Golf Ⅱ: Karton 795 × 355 × 140mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk