sugeng rawuh

Shanghai P&Q Lighting Co., Ltd. sing didegaké ing taun 2005 minangka pabrikan cahya profesional ing casting, injeksi plastik, lan logam lembaran. Ngembang saka sing cilik dadi sing luwih gedhe kanthi pabrik die-casting lan pabrik ing Henting kanthi langkah demi langkah. Mesin casting mati saka 200 ton ~ 800 ton. Kita terus-terusan nandur modal ing peralatan anyar supaya bisa sukses ngadhepi tantangan perbaikan terus-terusan, lan mesthi menehi solusi sing paling cocog kanggo saben kabutuhan ing para pelanggan. P&Q ora duwe injeksi plastik lan pabrik sheet metal, nanging bisa uga nyedhiyakake injeksi plastik lan metal sheet miturut kebutuhan pelanggan.

  • Assembly_factory_2

produk panas

promote_big_01

Bagean CASTING MATI

Pabrik duweke P&Q dununge ing Haining, Zhejiang, China. Ora kurang saka 6000 m2. Produksi kasebut dioperasikake ing manajemen mutu ISO9001. Lan kantor lan pabrik dikelola ing sistem ERP wiwit taun 2019.

Sinau
Luwih +
promote_big_02

BAGIAN METAL LEMBAR

P&Q ora duwe pabrik sheet metal, nanging bisa uga nyedhiyakake bagean saka sheet metal miturut kebutuhan pelanggan. Ukuran cilik nganti gedhe, utamane kanggo aplikasi lampu lan mebel dalan.

Sinau
Luwih +
  • Perkakas

    Ing P&Q, kita ngerti manawa alat sing dirancang kanthi apik, ngasilake produk sing berkualitas, panggunaan materi sing efisien lan umur alat sing luwih dawa. Kajaba iku, program pangopènan alat proaktif P & Q njamin kinerja, linuwih, lan umur dawa sing optimal. Nalika kom ...

  • Studi kasus P&Q

    Solusi P&Q ● Tambah tulang rusuk penguat 4mm 3mm ing sisih ndhuwur (Ora Ana # 1,2), Iga penguat 6 pcs 2.5x3mm lan cincin penguat 2 pcs ing botol ...