Metal sheet

Metal sheet

Katrangan singkat:

P&Q ora duwe pabrik sheet metal, nanging bisa uga nyedhiyakake bagean saka sheet metal miturut kebutuhan pelanggan. Ukuran cilik nganti gedhe, utamane kanggo aplikasi lampu lan mebel dalan.


Detail Produk

Tag Produk

Cekak Katrangan

P&Q ora duwe pabrik sheet metal utawa pabrik CNC, nanging uga bisa nyedhiyakake bagean saka sheet metal miturut kebutuhan pelanggan. Ukuran cilik nganti gedhe, wis digunakake kanthi akeh ing lampu lan mebel dalan, lsp.

Ngirim Biaya-Solusi Efektif

Penyedia layanan manufaktur kontrak bisa ngatasi masalah sampeyan babagan identifikasi lan verifikasi pemasok - utamane para pemasok luar negeri.

Perusahaan manufaktur kontrak kanthi pengalaman luar negeri bisa luwih cepet ngenali pemasok sing paling bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Dheweke ngerti perusahaan apa sing duwe kaprigelan kanggo nggawe bagean sampeyan, wis ngunjungi lan ngaudit fasilitas produksi, lan ngerti manawa para pemasok sing duwe track record paling apik kanggo alat lan produksi sing tepat wektu.

Kekuwatan P & Q teka saka macem-macem industri sing dilayani, basis pelanggan, jejak geografis, strategi sumber, lan jangkauan komoditas. P&Q bisa nyuda biaya, nyuda persediaan inventaris, lan nyuda wektu timbal.

Ngenali Panyedhiya

Proses manajemen pemasok P&Q nggunakake agen sumber lan insinyur kualitas. Kita sumber pemasok manufaktur adhedhasar kualitas, wektu pangiriman, lan rega. Kriteria kanggo pemasok kalebu sertifikasi ISO, fasilitas manufaktur canggih, kemampuan sing wis kabukten kanggo kemampuan sing dijanjekake, sumber daya rekayasa, QA, lan produksi tepat waktu. Kabeh pemasok P&Q kudu lulus audit ketat kanggo kapabilitas manufaktur lan jaminan kualitas. Dheweke uga kudu nduwe katrampilan kualitas lan pangiriman supaya bisa nyukupi kebutuhan para pelanggan.

Kaluwihan saka Mesin CNC

Biaya tenaga kerja lan bahan sing luwih murah

Konsistensi bagean

Tambah akurasi

Prototipe cepet

Wangun kompleks gampang digayuh

Toleransi Nyenyet

Kacepetan produksi

Bahan sing digunakake kanggo Machining CNC

Aluminium

Titanium

Baja mulur

Wesi Abu-abu

Baja tahan karat

Tembaga

Kuningan

Baja Karbon

Seng

Produk gambar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita