Produk

  • Die casting

    Cast casting

    Die casting minangka proses manufaktur sing efisien lan ekonomis. Iki digunakake kanggo ngasilake bagean logam kompleks kanthi geometris sing dibentuk kanthi cetakan sing bisa digunakake maneh, sing diarani mati. Pati kasebut umume nawakake umur kerja sing dawa, lan bisa ngasilake komponen sing apik kanggo visual.

    Proses die casting kalebu panggunaan tungku, logam cair, mesin die casting lan die sing wis digawe kanthi khusus kanggo bagean kasebut. Logam kasebut dilebur ing tungku banjur mesin casting sing nyuntikake logam kasebut menyang ing dies.

  • Plastic injection

    Injeksi plastik

    P&Q ora duwe pabrik injeksi plastik, nanging bisa uga nyedhiyakake bagean saka logam sheet miturut kebutuhan pelanggan. Bagian injeksi plastik P&Q, ukuran cilik nganti gedhe, utamane kanggo aplikasi lampu lan mebel dalan.

  • Sheet metal

    Metal sheet

    P&Q ora duwe pabrik sheet metal, nanging bisa uga nyedhiyakake bagean saka sheet metal miturut kebutuhan pelanggan. Ukuran cilik nganti gedhe, utamane kanggo aplikasi lampu lan mebel dalan.

  • Assembly of finished products and semi-finished products

    Majelis produk rampung lan produk setengah jadi

    Pabrik majelis P&Q duweke perusahaan ing Haining, Zhejiang, China. Ora kurang saka 6000 m2.
    Produksi kasebut dioperasikake ing manajemen mutu ISO9001. Lan kantor lan pabrik dikelola ing sistem ERP wiwit taun 2019.

  • LED Street Light-PQSL003

    Lampu Jalan LED-PQSL003

    Daya: 80W, 150W

    Ukuran Produk (mm):

    634 × 263 × 102

    762 × 322 × 107

    Spesifikasi Umum:

    1. AC100-240V 50-60Hz

    2. Kripik CREE> 100lm / w

    3. 3000-6500K CRI: Ra> 75

    4. Aluminium casting mati 5. Umur:> 50.000jam

    Supir meanwell

    
    
  • Die casting aluminum bulkhead light

    Lampu casting akeh aluminium

    1. 9w, 12w, 18w, 24w. φ295 × 83

    2. Samsung 5630 dipimpin> 95lm / w

    3,3000 -6500K CRI: Ra> 80

    4. aluminium casting + diffuser PC putih:

    5. Umur:> 50.000jam

    6. Fungsi sing kasedhiya: Sensor, Darurat

    7. ROHS IK10 CE
    Minangka IP65, IK10, sing paling gedhe kanggo macem-macem aplikasi interior lan eksterior. Perumahan kasebut wis diproduksi ing kene ing China nggunakake polikarbonat lan aluminium die-cast berkualitas tinggi.

  • Industrial bulkhead light

    Lampu massal industri

    Lampu Bulkhead / EM Bulkhead 

    Lampu akeh sing bisa digunakake kanthi performa dhuwur, serbaguna, retrofit, Bulkhead minangka kinerja industri sing dhuwur lan cahya industri serbaguna sing dirancang kanthi tliti karo umpan balik saka kru perawatan tambang supaya gampang dipasang luminaire sing kuat lan meh ora bisa rusak.

    FITUR UTAMA

    ● Instalasi gampang ● Desain mount universal
    ● Rating IP lan pengaruh sing dhuwur ● Kasedhiya ing model EM cerdas

  • Mine conveyor light

    Lampu conveyor tambang

    Lampu conveyor asli sing bisa dipercaya, wis kabukten lapangan.

    Freelander dirancang kanggo nyedhiyakake cara sing paling hemat energi kanggo nyinari conveyor industri lan dalan, sing bisa ngirim minimal 30 lux kanthi rata-rata 80 lux nalika jarak 12m kanthi jarak instalasi khas 2,7m lan Miring 5 derajat. Ngunggahake kinerja lan efisiensi kanggo lampu industri lan lampu jalan.

    Desain unibody sing kuat uga entheng lan serbaguna kanthi fleksibilitas supaya pas karo instalasi instalasi spigot standar industri. Sensor Awan internal sing opsional bakal ngoper kanthi otomatis antarane mode awan lan wengi kanggo nyuda konsumsi daya kanthi substansial. Kasedhiya uga Amber Margasatwa / Penyu.

  • Weather Proof Light/Vandal-Proof Light Slim

    Cahya Bukti Cahya / Vandal-Bukti Ramping

    Awak casting, Hummer Slim LED PRO Kuat LED tahan cuaca luminaire tahan tahan karat utawa lingkungan rawan vandal.

    Rangkep cuaca anti Hummer sing dirancang lan dirakit duwe sejarah sing wis kabukten lan dipercaya dadi angel kanggo kabeh level industri lan area umum kalebu fasilitas transportasi, sekolah, industri abot, lan area vandalisme sing dhuwur. Gear control wis dirancang ulang supaya disederhanakake, efisien banget, lan serbaguna nganggo Teknologi Lumen Select,

  • Weather Proof Light/Vandal-Proof Light

    Cahya Bukti Cahya / Cahya Bukti Vandal

    Awak casting, Hummer LED PRORobust LED tahan cuaca luminaire kanggo tahan korosi utawa lingkungan rawan vandal.

    Rangkep cuaca anti Hummer sing dirancang lan dirakit duwe sejarah sing wis kabukten lan dipercaya dadi angel kanggo kabeh level industri lan area umum kalebu fasilitas transportasi, sekolah, industri abot, lan area vandalisme sing dhuwur. Gear control wis dirancang ulang supaya disederhanakake, efisien banget, lan serbaguna nganggo Teknologi Lumen Select,