Perkakas

Perkakas

Ing P&Q, kita ngerti manawa alat sing dirancang kanthi apik, ngasilake produk sing berkualitas, panggunaan materi sing efisien lan umur alat sing luwih dawa. Kajaba iku, program pangopènan alat proaktif P & Q njamin kinerja, linuwih, lan umur dawa sing optimal.

Nalika nerangake perkakas, kita nggunakake cara inovatif lan dianggep saben langkah.

Apa kita nggunakake outsourcing alat, manufaktur alat ing omah utawa malah adaptasi alat sing wis ana sing ora mlaku kaya kudune, P&Q bakal nggawe manawa sampeyan duwe alat sing pas kanggo proyek kasebut.

 Cetakan logam lembaran ing omah & alat kanggo dibangun

● Mbangun alat casting casting ing omah

Alat nggawe outsourcing lan manajemen

Owahi alat lan ndandani alat sing ana saiki

● Pangopènan lan evaluasi alat

Jigs lan peralatan

---- Jadwal mesin CNC

---- Jigs masking bubuk

---- Jig lan perlengkapan khusus produk

---- Jig pengujian tekanan lan verifikasi

Piranti umurbabar pisan

P&Q nyedhiyakake perkakas pelanggan kanthi garansi seumur hidup. Sawise mbayar pelanggan, P&Q bakal tanggung jawab kanggo ngrampungake kabeh alat lan ndandani biaya.

Alat P&Q kanthi normal 100, 000 rentang umur. Yen pesenan luwih saka 100, 000 pcs. P&Q bakal nggawe perkakas anyar yen perlu lan ora ngisi biaya alat saka pelanggan.

Pilihan casting P & Q akeh banget; nggawe produk mulai 7 gram nganti 30 Kilogram. Ruangan casting kita nggunakake mesin casting casting tekanan tinggi otomatis, mesin gravitasi tekanan rendah, cetakan tangan, lan kabeh sing ana ing antarane.

Kita nawakake kekuwatan sing dhuwur, mati baja sing atos banget uga nggunakake wedhi investasi tunggal panggunaan. Rentang otomatisasi ngidini casting lan akurat banget lan bisa dibaleni, uga kemampuan kanggo ngidini para caster trampil nyuntikake seni ing saben casting. Sederhana: yen kudu diluncurake, kita duwe katrampilan & teknologi sing bisa diluncurake. P&Q minangka alternatif sing apik kanggo pilihan sampeyan.


Wektu kiriman: Dec-28-2020