Studi kasus P&Q

Studi kasus P&Q

1
2

P&Q solusi

● Tambah iga penguat 4mm 3mm ing sisih ndhuwur (Ora # 1,2), tulang rusuk penguat 6 pcs 2.5x3mm lan dering penguat 2 pcs ing sisih ngisor ing njero (Ora # 3)
● Ganti chamfer derajat 1,5x45 dadi radius 3

Klien keputusan:

● Ngelingi biaya, pelanggan nampa 
● Tambahake 3 tulang rusuk penguat ing sisih ndhuwur, lan 1 dering penguat pc
● Ganti chamfer derajat 1,5x45 dadi radius 3 

Struktur asli saka klien:

● Kekandelan tembok mung 2,4mm tanpa iga, sing ora bisa nahan bobote abot
● Redius cilik banget supaya gampang rusak

Komunikasi masalah:

● Saran & Ditolak dening Klien amarga tambah larang 
● Ditampa sambatan babagan risiko aman saka Konsumen sawise dikirim

Masalah mecahaken:

● Hasil sing apik saka kemampuan disipasi panas
● Ngatasi masalah risiko keamanan
● Nguatake kapasitas mbukak beban  
● Ngapikake kualitas produk  

Tes asil:

● Hasil sing apik saka kemampuan disipasi panas
● Ngatasi masalah risiko keamanan
● Nguatake kapasitas mbukak beban  
● Ngapikake kualitas produk  
● Bisa nahan bobote 100kg 
● Mlaku saka sisih menyang sisih nganti 15 dina
● 360 dina tanpa rusak 


Wektu kiriman: Dec-14-2020